AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wolverhampton Wanderers meldt zich voor overbodige Ajax-verdediger’

Ajax lijkt dan toch verlost te gaan worden van Nicolai Boilesen. Het Engelse Wolverhampton Wanderers is namelijk in de markt voor de 23-jarige vleugelverdediger. Ze zouden zich volgens De Telegraaf officieel hebben gemeld bij Marc Overmars.

De linksback komt al een half jaar niet meer voor in de plannen van Frank de Boer. Nadat de Deen in de zomerse transferwindow geen nieuwe club vond, zette de oefenmeester hem terug naar de beloften. Daar lieten trainers Andries Ulderink en Jaap Stam ook weten geen gebruik te maken van de 15-voudig (voormalig) international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.