AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Guus Hiddink laat Bertrand Traoré niet naar Ajax gaan’

Het lijkt erop dat Ajax kan fluiten naar de diensten van Bertrand Traoré. De Amsterdammers wilden hem graag op huurbasis overnemen van Chelsea maar interim-trainer Guus Hiddink voelt daar weinig voor.

Op een persconferentie heeft Hiddink namelijk laten weten dat hij alle spelers hard nodig heeft bij het in sportief zwaar weer verkerende Chelsea. Daar komt bij dat de club te maken heeft met onderbezetting voor de spitspositie. Het is namelijk onduidelijk of hij Radamel Falcao en Loïc Rémy kan inzetten in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.