AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Bazoer: ‘Barcelona heeft inderdaad contact met me opgenomen’

Riechedly Bazoer wordt nadrukkelijk gevolgd door FC Barcelona. Die club heeft contact opgenomen met de broer en zaakwaarnemer van de 19-jarige middenvelder. Ook Marc Overmars is op de hoogste van de interesse.

Bazoer onthulde de interesse van de Spaanse grootmacht zelf in gesprek met Voetbal International. “Daar ga ik niet geheimzinnig over doen”, zei Bazoer tegen het weekblad. “Twee maanden geleden hebben ze mijn broer, die ook mijn zaakwaarnemer is, op de hoogte gebracht van de interesse. Marc Overmars weet er ook van.”

“Ze bekijken mijn wedstrijden en houden me in de gaten”, liet Bazoer weten. “Ik moet gewoon zorgen dat ik de lijn van afgelopen jaar doortrek en wie weet komt er dan iets moois uit voort.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.