AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United hoopt met voormalig Ajacied verdediging te versterken’

Gregory van der Wiel mag zich in de belangstelling heugen van Manchester United. Hij moet het probleem op de rechtsbackpositie bij de Mancunians gaan oplossen. Dit weet het medium France Football althans te melden.

De oud-Ajacied lijkt te mogen vertrekken bij PSG. Zijn contract loopt komende zomer af en een verlenging lijkt er niet in te zitten. Eerder deze week werd de vleugelverdediger nog in verband gebracht met een transfer naar het Turkse Galatasaray. Afgelopen zomer drong PSG al aan op een vertrek van van der Wiel, maar nam de club hem uiteindelijk in genade aan. Vervolgens kwam hij in de eerste seizoenshelft tot elf optredens, waarin hij drie assists afleverde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.