AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat voor centrumaanvaller in de transferperiode’

Ajax hoopt de komende transferperiode een slag te slaan op de transfermarkt. De Amsterdammers hopen een centrumaanvaller te contracteren. Op dit moment is Arek Milik de enige die de positie kan invullen. Wel hebben ze nog de van Arsenal gehuurde Yaya Sanogo, maar deze kwakkelt het hele seizoen al met blessures.

Frank de Boer: ‘Als je kampioen wilt worden moet alles perfect zijn, dus zullen we ons op een spits richten. En op de posities van spelers die vertrekken. Al verwacht ik dat er nu niemand weggaat”, stelt De Boer in De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.