AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jaap Stam kan manager van Fulham worden’

Jaap Stam dreigt te vertrekken bij Ajax. De oud-verdediger kan namelijk de nieuwe manager van Fulham worden. Dit weet The Daily Mirror vandaag te melden.

Het tabloid meldt dat hij wel zou openstaan voor een vertrek naar Engeland. Stam zou de clubleiding van Fulham hebben verteld dat hij openstaat voor gesprekken over de vacante functie van manager. De 43-jarige oud-verdediger is momenteel coach van Jong Ajax, maar wil volgens de boulevardkrant graag een stap maken. “Zodra ik de kans krijg om in Engeland aan de slag te gaan, doe ik dat”, citeerde de krant Stam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.