AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-target nu transfervrij wegens uitblijven van salaris’

Oscar Cardozo is transfervij verklaard door de FIFA vanwege het uitblijven van salaris. De aanvaller staat onder contract bij het Turkse Trabzonspor. Drie maanden zou hij al wachten op zijn geld. Dit weten diverse Turkse media te melden.

Volgens de reglementen wordt een speler dan transfervrij verklaard. De Turkse club verkeert in financieel zwaar weer en lijkt zich niet meer te kunnen houden aan de betalingsverplichtingen.

Cardozo stond aan het begin van het seizoen ook in de belangstelling van Ajax. Marc Overmars gaf bij De Tafel van Kees aan de spits graag te willen huren. Het is de vraag of een transfer naar Ajax realistischer geworden is, nu Cardozo’s contract ongeldig verklaard is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.