AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Davy Klaassen verwacht een snel vertrek bij Ajax’

Davy Klaassen (22) ziet zichzelf nog geen jaren bij Ajax spelen. Onlangs verlengde hij zijn contract bij de Amsterdammers tot medio 2019 maar veracht zelf een eerder vertrek. De sterkhouder ziet de financiele verschillen tussen Ajax en de rest van Europa steeds maar groter worden.

‘Dat wordt een moeilijk verhaal’, aldus Klaassen tegenover Elf Voetbal. ‘Een voetbalcarrière duurt geen dertig jaar, vergeet dat ook niet.’ Naast de 22-jarige middenvelder zelf denkt zijn vader er net zo over. Hij ziet zijn zoon eerst uit de ArenA vertrekken, om vervolgens later in zijn loopbaan weer terug te keren.

Als je reëel bent, is er in deze moderne voetbaltijden geen voetballer meer die zich opoffert voor zijn club’, aldus Klaassen senior. Zelf ziet hij Davy over twee jaar vertrekken naar een buitenlandse club, en op zijn 31ste weer terugkeren in de ArenA.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.