AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vier clubs melden zich voor Wim Jonk’

Wim Jonk lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Momenteel 1s hij nog in dienst bij Ajax als hoofd jeugdopleidingen maar als de ontslagprocedure is afgerond kan hij zo doorstromen naar een andere baan.

Volgens Johan Cruijff hebben vier clubs hebben Jonk al benaderd. Zoals bekend kreeg de voormalige speler van FC Volendam, Ajax en Internazionale twee weken te horen dat hij moet vertrekken uit Amsterdam. Hij werkt nauwelijks mee in de uitvoering van het technische beleid bij Ajax en weigert bijvoorbeeld aan te schuiven bij de vergaderingen van het Technisch Hart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.