AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Siem de Jong kan terugkeer naar de eredivisie vergeten

Siem de Jong komt bij Newcastle United amper aan spelen toe en dacht hardop na over een terugkeer naar de Nederlandse eredivisie. Trainer Steve McClaren heeft laten weten zijn aanvallende middenvelder niet te laten gaan.

McClaren verwacht dat de oud-Ajacied een grote rol kan gaan hebben binnen Newcastle United. ‘Zijn houding is geweldig en ik wil hem absoluut niet laten gaan. Ik zie hem als belangrijke speler. Siem is een speler die zich nog moet aanpassen aan de Premier league. Die kans heeft hij vorig seizoen niet gehad, dus dat moet hij dit seizoen nog doen. Bovendien heeft hij veel pech gehad’, doelt McClaren op het blessureleed van De Jong.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.