AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet vrezen voor snel vertrek van Riechedly Bazoer’

Ajax lijkt serieus rekening te moeten houden met een snel vertrek van haar sterspeler Riechedly Bazoer. De middenvelder staat inmiddels op lijstjes van vele topclubs. Het AD rekent erop dat hij niet lang meer voor de Amsterdammers zal spelen.

Manchester City, Chelsea, Arsenal, Bayern München, Juventus, Real Madrid en FC Barcelona zijn zomaar wat clubs die in de wandelgangen al werden gelinkt aan Bazoer. De 19-jarige rechtshalf is dit seizoen misschien wel de beste speler van Ajax en dat is ook de vele scouts die zijn afgereisd naar Amsterdam niet ontgaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.