AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Blessure Riechedly Bazoer erger dan gedacht

Het lijkt erop dat Riechedly Bazoer het treffen met Roda JC aankomend weekend aan zich voorbij moet laten gaan. De blessure die de middenvelder opliep in het duel met Feyenoord lijkt erger dan in eerste instantie gedacht.

Bazoer had het tijdens het bekerduel met Feyenoord (1-0 nederlaag) regelmatig aan de stok met Feyenoorder Tonny Vilhena. De middenvelder van de Rotterdammers ging in de eerste helft hard door op Bazoer. De 19-jarige Ajacied speelde de wedstrijd uit maar bleek donderdag toch hinder te ondervinden van zijn linkerknie.

Vandaag wordt op de laatste training bekeken of hij de wedstrijd tegen Roda gaat redden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.