AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Inter Milan wil zich versterken met voormalig Ajacied

Inter Milan wil zich verssterken met Gregory van der Wiel. De voormalig Ajacied is bij PSG op een zijspoor beland en zou wel oren hebben naar een vertrek naar de Serie A. Dit weten Franse media vandaag te melden.

Inter trok in de zomer Barcelona-back Martin Montoya aan, maar over hem is trainer Roberto Mancini allerminst tevreden. Momenteel speurt de Italiaanse topclub naar een speler die de selectie in januari kan komen versterken. Van der Wiel (27) staat hoog op het lijstje. In Parijs komt de Oranje-international momenteel niet aan de bak. Dit seizoen kreeg Van der Wiel in slechts drie competitieduels speeltijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.