AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft hoog salaris en vette bonus over voor Van der Sar’

Edwin van der Sar kan een flink geldbedrag bij Ajax gaan opstrijken. Als directeur externe relaties verdiend hij een honorarium van 250.000 euro bruto per jaar, weet het AD te melden. Maar dat bedrag kan nog verder oplopen.

Het dagblad weet dat de bonus voor Van der Sar maximaal 300.000 euro bruto kan bedragen. Dolf Collee, de nieuwe algemeen directeur, die Van der Sar in een jaar gaat klaarstomen, krijgt 195.000 euro bruto als jaarsalaris. Collee maakt geen aanspraak op bonussen. Officieel gaan de twee op 13 november van start als duo. Van Collee wordt verwacht dat hij Van der Sar de kneepjes van het vak leert, zodat de oud-voetballer volgend jaar – waarschijnlijk tegen andere arbeidsvoorwaarden – als algemeen directeur aan de slag kan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.