AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Riechedly Bazoer slaat Barca af en kiest voor Engelse grootmacht’

De strijd om Riechedly Bazoer lijkt te zijn losgebarsten. Waar eerder al FC Barcelona haar interesse toonde, is nu ook Manchester City wakker geschoten. Dit weet het medium Mundo Deportivo althans te melden. Volgens de boulevardkrant zou Bazoer dichtbij een principe akkoord zijn met de Engelse topclub.

Het is natuurlijk de vraag of de berichten uit Spanje kloppen. De achttienjarige hoofdrolspeler is bezig aan een sterk seizoen in Amsterdam, nadat hij vorig seizoen doorbrak onder de vleugels van Frank de Boer. Voor de stap naar een Europese grootmacht lijkt het echter nog wat vroeg. Hij maakt deze week voor het eerst deel uit van de Oranje-selectie, voor de EK-kwalificatieduels met Kazachstan en Tsjechië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.