AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid is wachten beu en schakelt over op Jasper Cillessen’

Of Jasper Cillessen dit seizoen nog onder de lat staat bij Ajax is maar zeer de vraag. De keeper staat al enige tijd in de belangstelling van Manchester United. Wanneer David de Gea zou vertrekken moet hij zijn opvolger daar worden.

Manchester en Real schijnen echter vooralsnog niet uit de transfer van De Gea te komen. Dit zorgt voor een verrassende wending in deze soap: Volgens het Spaanse medium Sport is Real Madrid het wachten beu en wil de clubleiding nu zelf overschakelen naar Cillessen als vervanger van Iker Casillas. De vraagprijs van Ajax van zo’n dertig tot 35 miljoen euro zou geen problemen moeten opleveren voor de Madrilenen, aldus de Spanjaarden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.