AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich bij AC Milan voor Marokkaans wonderkind’

Ajax heeft bij AC Milan geinformeerd naar Hachim Mastour. Dit weten diverse Italiaanse media te melden. De 17-jarige baltovenaar staat bekend als een enorm talent. Het is niet duidelijk of zijn toekomst bij MIlan legt. Ajax is in ieder geval geinteresseerd in zijn diensten.

Mastour debuteerde vorige maand in de Marokkaanse selectie, als jongste debutant ooit voor het Afrikaanse land, en deed al in een paar oefenduels mee bij het eerste elftal van Milan. Hij wacht echter nog op zijn officiële debuut voor i Rossoneri en weet dat zijn werkgever van plan is om nog een aantal sterren te halen. Of een doorbraak bij Milan er op korte termijn in zit voor Mastour, is daarom twijfelachtig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.