AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘De Boer denkt aan verhuur van Serero en Andersen’

Frank de Boer zit goed in zijn middenvelders in dit seizoen. Zoveel, dat er wordt nagedacht over het verhuren van een aantal spelers. Thulani Serero en Lucas Andersen zouden mogelijk ergens anders hun minuten gaan maken komend seizoen.

De Telegraaf meldt dat het tweetal niet ‘definitief is afgeschreven’ om direct daarna te stellen dat ‘een verhuur wenselijk wordt geacht’. Bij de Amsterdammers lijken Nicolai Boilesen en Ricardo Kishna te vertrekken, terwijl Kolbeinn Sigthorsson en Lerin Duarte niet mee kúnnen, zo stelt de krant. De IJslandse spits is al verkocht aan FC Nantes, Duarte staat op de transferlijst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.