AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Kishna naar Lazio, Ajax ontvangt drie miljoen + 10% doorverkooppercentage’

Ricardo Kishna staat voor een overgang naar Lazio Roma. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Zelf heeft hij al een akkoord bereikt met de Romeinse club over een vierjarige verbintenis.

De Italianen zouden bereid zijn de gevraagde transfersom van drie miljoen euro te betalen en zijn bereid daarbij een doorverkooppercentage van tien procent te bieden aan Ajax. Kishna zelf wil de aanstaande overgang nog niet bevestigen omdat er meer clubs interesse hebben, Lazio zou echter het beste perspectief voor hem bieden.

One thought on “‘Kishna naar Lazio, Ajax ontvangt drie miljoen + 10% doorverkooppercentage’

  1. Ik begrijp helemaal niets van dit verhaal. Normaal gesproken kan Ajax prima met dit soort jongens door een deur, maar nu gaat dit megatalent veel te vroeg naar een andere club. Verhuur hem desnoods aan Lazio, maar voor 3 miljoen en 10% doorverkoop provisie doet Ajax zichzelf tekort. Heel erg zonde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.