AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jeremain Lens wilde graag naar Ajax komen’

Ajax heeft deze transferperiode een poging ondernomen om Jeremain Lens binnen te halen. De aanvaller stond open voor een vertrek naar Ajax maar het prijskaartje gooide roet in het eten. ZIjn club Dinamo Kiev vroeg twaalf miljoen euro voor hem. Een bedrag dat Ajax niet wou betalen. Inmiddels is hij getransfereerd naar Sunderland.

Frank de Boer zegt er het volgende over: “Je hebt bepaalde spitsen op het oog, dat ga je dan proberen. We hebben Lens geprobeerd, maar dat bleek onmogelijk. Waarom? Ja, hij kost twaalf miljoen euro ofzo. Hij wilde best wel graag, alleen: er zit wel een prijskaartje aan. En ja, dat was te gortig voor ons”, zegt De Boer tegen AT5.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.