AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Persie: ‘Ik zou graag tegen Ajax spelen in de voorronde van de Champions League’

Over twee weken speelt Fenerbahce al in derde voorronde van de Champions League. Ajax is één van de potentiele tegenstanders. Aanstaande vrijdag wordt bekend wie dat word. De voorkeur van Rovin van Persie gaat in ieder geval uit naar Ajax.

“Er is niet veel keuze, er zijn vijf opties. Maar ik zou wel graag tegen Ajax willen spelen. Dat is voor mij interessant, omdat ik een Nederlander ben. Als ik zou mogen kiezen, zou ik dus voor Ajax kiezen”, zei de 31-jarige aanvaller dinsdagmiddag tijdens de persconferentie in Kadiköy tegen het Turkse journaille.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.