AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Yaya Sanogo (22) krijgt rondleiding door de Amsterdam ArenA

Ajax lijkt serieus werk te maken van Yaya Sanogo. de Amsterdammers willen hem graag voor een seizoen huren van Arsenal waar hij niet op veel speeltijd kan rekenen. Zelf staat hij ook open voor een tijdelijke overgang want hij was vandaag bij Ajax om te praten met Marc Overmars en Frank de Boer. Inmiddels heeft de boomlange aanvaller al een rondleiding gehad door de ArenA.

Bij Ajax moet hij de concurrentie aangaan met Arkadiusz Milik. Al enige tijd worden er verschillende spitsen gelinkt aan de Amsterdamse club maar het lijkt erop dat Sanogo de belangrijkste kandidaat is

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.