AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ontvangt open sollicitatie van speler van Russische topclub’

Alexander Buttner hoopt ooit weer te spelen in de Nederlandse eredivisie. Dit heeft de verdediger van Dinamo Moskou bevestigt tegenover Ajax Life. HIj zei tegenover het blad dat hij graag nog eens naar Amsterdam zou komen.

“Dat heb ik altijd al gezegd. Ooit wil ik nog eens voor Ajax spelen”, zegt de 26-jarige Nederlander tegen eerdergenoemd medium. In de winterstop van 2013 had Ajax hem al bijna binnen, maar uiteindelijk ging Manchester United er met Büttner vandoor. De Engelsen konden simpelweg meer geld opbrengen dan Ajax. Maar op Old Trafford wist hij echter nooit zijn visitekaartje af te geven, dus vertrok hij vorig jaar zomer naar Dinamo Moskou. De Russische club legde ruim vijf miljoen euro voor hem neer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.