AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-leiding in gesprek met Spaanse club over Ricardo Kishna’

Ricardo Kishna mag zich in de belansgtelling heugen van het Spaanse Real Sociedad. De voorzitter van Real Sociedad, Jokin Aperribay, was onlangs in Amsterdam om te praten over een mogelijke overgang. Kishna zelf is nog terughoudend. Dit weet El Mundo Deportivo vandaag te melden.

Volgens de krant voerde de president van de Spanjaarden serieuze onderhandelingen met Ajax over de transfer. Een overeenkomst met Ajax zou ‘geen probleem’ worden, maar Kishna is niet happig op een overstap naar Sociedad. Bij die club staat David Moyes, voormalig manager van Everton en Manchester United, aan het roer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.