AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Premier League-club biedt 1,5 miljoen op Boilesen, Ajax wil meer dan twee miljoen’

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Nicolai Boilesen ligt. De linksback heeft nog een contract voor één seizoen bij Ajax en als ze nog een transfersom voor hem willen ontvangen dan zal hij nu verkocht moeten worden. Naar verluidt willen de Amsterdammers een bedrag van meer dan twee miljoen euro voor hem hebben.

Volgens Ekstra Bladet heeft Aston Villa zich voor Boilesen gemeld en heeft de club uit de Premier League een bedrag van twee miljoen euro over voor de vijftienvoudig international. Daar zouden de Amsterdammers echter geen genoegen mee genomen hebben.

Volgens het Deense medium wil Ajax een bedrag rond de 2,7 miljoen euro voor hem ontvangen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.