AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereid om zes miljoen euro voor nieuwe aanvallende aanwinst’

Ajax heeft verregaande interesse om zich te versterken met de diensten van Pione Sisto. Een 20-jarige aanvaller van het Deense Midtyland. Naar verluidt wil deze club zes miljoen euro voor hem ontvangen. De concurrentie voor Ajax is groot, want ook FC Porto is geinteresseerd.

Het lukte Ajax niet afgelopen weekeinde al een deal te sluiten met Sisto. Onlangs nog was een delegatie van Ajax met trainer Frank de Boer en directeuren Marc Overmars en Jeroen Slop in Praag, om de groeibriljant in actie te zien op het EK onder 21 jaar. Zij lijken te zijn overtuigd door Sisto, want het Deense BT meldt woensdagochtend dat ook Ajax bereid is zes miljoen euro neer te tellen voor de aanvalle

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.