AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Richairo Zivkovic in gesprek met Willem II’

Richairo Zivkovic heeft een aanbieding van Willem II in beraad. Hij kan het komende seizoen op huurbasis de nieuwe spits van de Tilburgers worden. Zijn oude clubs Groningen liet eerder deze week weten geen brood te zien in een tijdelijke terugkeer van hem. Dit weet Voetbal International te melden.

De achttienjarige spits wilde graag terug naar zijn oude club, maar dat zit er nu niet meer in. Zivkovic heeft daarop de gesprekken met Willem II geopend, een andere gegadigde om de spits te huren. Vrijdagochtend vond een eerste gesprek plaats over een mogelijke overgang.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.