AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Urby Emanuelson staat open voor terugkeer naar Ajax’

Naast John Heitinga speelt er wellicht nog een voormalig Ajacied weer in Amsterdam. Urby Emanuelson overweegt namelijk ook terug te keren naar de Eredivisie. En in Nederland is er voor hem maar één club, en dat is Ajax.

“Eigenlijk is er in Nederland maar één mogelijkheid natuurlijk”, vertelt de flankspeler aan Voetbal International. “Bij Ajax was ik kind aan huis. Ik ben al wel een tijd weg nu natuurlijk, maar Ajax is altijd een optie.” Emanuelson vertrok in januari 2011 naar AC Milan, maar wist daar nooit een basisplaats te veroveren. In 2013 speelde Emanuelson nog een half jaar op huurbasis voor het Engelse Fulham om vervolgens via AS Roma bij Atalanta Bergamo terecht te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.