AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid krijgt ‘nee’ te horen van voormalig Ajacied’

Real Madrid hoeft niet te rekenen op de komst van Luis Felipe. Dit weet de Spaanse krant Marca vandaag te melden. De Madrilenen hoopte hem te verleiden tot een transfer, maar zelf ziet hij hier weinig in.

Luis Filipe liet, naar verluidt, echter weten dat hij alleen terugkeert naar Spanje als Atlético interesse heeft. De Braziliaans A-international heeft overigens een verleden bij Real Madrid Castilla. Daarvoor maakte hij ook deel uit van de selectie van Jong Ajax, maar tot een doorbraak in Amsterdam kwam het nooit. In de tenues van Deportivo la Coruña en Atlético kwam hij tot wasdom.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.