AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van der Vaart aangeboden bij twee Spaanse clubs’

Rafael van der Vaart speelde zich gisteren met Hamburger SV op het nippertje veilig voor nog een seizoen in de Bundelsiga. Zelf vertrekt de spelmaker uit Hamburg. Maar waarheen is nog steeds niet bekend. Ajax was geïnteresseerd, maar Van der Vaart wilde wachten en dus deelde zaakwaarnemer Robert Geerlings dat mee aan Marc Overmars.

Nu zou Geerlings voor zijn cliënt bezig zijn met twee Spaanse clubs, bericht AS dinsdag. De advocaat zou zijn aangeboden bij Málaga, dat afgelopen seizoen als negende eindigde in de Primera División, en bij promovendus Real Betis. Van der Vaart voelt er veel voor zijn loopbaan af te sluiten in Zuid-Spanje, waar zijn moeder werd geboren en waar hij zich goed op zijn plek voelt. Eerder noemde hij zelf Cádiz al als mooie bestemming.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.