AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Geen Ajax, maar AEK Athene voor Van der Vaart’

Het management van Rafael van der Vaart heet Ajax nog geen duidelijkheid kunnen geven over de toekomst van hun client. Reden voor Ajax om door te schakelen naar een plan B en C. Een Griekse sportkrant komt nu met het verhaal dat AEK Athene zijn nieuwe club zou gaan worden.

In Live Sport, doorgaans goed ingevoerd bij de Griekse topclub, gaat Van der Vaart in Griekenland voetballen. Gezien zijn transfervrije status, stapt hij gratis over. Met zijn huidige club, Hamburger SV, is Van der Vaart veroordeeld tot het spelen van play-offs, nadat de club op een zestiende plaats in de competitie eindigde. Donderdag wacht de eerste uit twee wedstrijden tegen Karlsruher SC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.