AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Galatasaray geeft Rodney Sneijder mogelijkheid om een contract te verdienen

Rodney Sneijder krijgt van Galatasaray de mogelijkheid om volgend seizoen een contract te verdienen. De club waar zijn groet broer Wesley onder contract staat. Afgelopen seizoen speelde hij twintig wedstrijden in de Jupiler League voor Almere City.

“Rodney maakt komend seizoen de voorbereiding mee en mag proberen een contract af te dwingen”, zo verzekert Sneijder in gesprek met De Telegraaf. “Dus komend seizoen lopen er misschien twee Sneijders in Gala-shirt.” Sneijder heeft een aflopend contract met Almere City FC en kan zodoende vanaf 1 juli van zijn transfervrije status profiteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.