AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-product zorgt voor ophef met ‘Nigel de Jong-imitatie’

Joeri de Kamps heeft gisteren voor ophef gezorgd. In het duel met VVV Venlo schopte hij tegenstander Jeffrey Altheer op het lichaam. Een actie die sterk deed denken aan de schop die Nigel de Jong gaf aan het adres van Xabi Alonso. Dit gebeurde in de finale van het WK in 2010.

Niet alleen die actie, maar ook de reactie van De Kamps, na afloop van het duel tegenover FOX Sports, leverde ophef op. “Het is niet mijn collega. Collega-voetballer, dat klopt. In een wedstrijd krijg je altijd schoppen. Voetbal is een contactsport. Mijn vader zegt altijd: ‘Dan moet je maar op dammen gaan.’ Dan heb je nergens last van”, zei De Kamps. Het leverde de nodige gefronste wenkbrauwen op. Kenneth Perez en Arnold Bruggink, op dat moment aanwezig in de studio van de zender, weigerden zelfs om te reageren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.