AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax hoeft niet te vrezen voor vertrek van sterkhouder

Jasper Cillessen is niet van plan om Ajax te gaan verruilen voor een andere club. Eerder vandaag werd bekend dat Manchester United in de markt voor hem is om de vervanger te worden van David de Gea. Naar verluidt is die club dan bereid om een bedrag van minimaal 25 miljoen euro op tafel te leggen.

“Kijk, als ik hier weg had gewild, dan had ik mijn contract niet verlengd tot 2018”, vertelt Cillessen. “Mijn vorige contract liep tot 2016 en dan was deze zomer het moment geweest om te vertrekken. Bovendien was de trainer duidelijk toen hij vragen over mij kreeg. De clubleiding gaat ervoor liggen, mocht de buitenlandse belangstelling concreet worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.