AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nemanja Gudelj: ‘PSV is voor mijn nooit een afweging geweest’

Gisteren tekende Nemanja Gudelj een vijfjarig contract bij Ajax. De Amsterdammers betalen zes miljoen euro voor hem aan AZ. Eerder dit seizoen werd bekend dat ook PSV interesse in hem had, maar naar eigen zeggen heeft hij een overgang van Alkmaar naar Eindhoven nooit overwogen.

Tegenover de NOS zegt hij: “Ik ben heel blij, want ik ga naar de grootste club van Nederland”, sprak Gudelj aan de omroep. “Ondanks dat PSV net kampioen is geworden, is dat nooit een afweging voor mij geweest. In mijn hoofd had ik al bepaalde keuzes gemaakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.