‘Ajax doet nieuwe poging voor Van der Vaart, management inmiddels benadert’

Ajax heeft zich bij het management gemeld van Rafael van der Vaart. De aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract bij zijn club Hamburger SV en kan dus transfervrij vertrekken. De Amsterdammers deden al eerder een poging voor hem maar dit werd geen succes. Volgens de Telegraaf doen ze nu een nieuwe poging.

De afgetreden landskampioen hoopt juist dat Van der Vaart zich bij zijn oude club weer in de kijker wil spelen bij bondscoach Guus Hiddink, zodat hij mogelijk mee zou kunnen naar het EK van 2016 in Frankrijk. Vervolgens zou de 109-voudig international alsnog een lucratief avontuur kunnen aangaan, maar het is dus nog maar de vraag of Van der Vaart dat ziet zitten. Het is ook nog niet helemaal duidelijk welke rol De Boer voor de spelmaker in gedachten heeft: voor dit seizoen wilde de coach Van der Vaart hebben als een ‘valse spits’, maar dat ging dus niet door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.