AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax versterkt zich met jonge middenvelder

Ajax heeft de 17-jarige Carel Eiting een contract aangeboden. De middenvelder speelt in de A1 van de Amsterdammers en mag de komende jaren laten zien wat hij waard is.

Ajax omschrijft Eiting als een ‘typisch product’ van de eigen opleiding. Hij komt al jaren uit voor Ajax en doorliep veel jeugdelftallen. In september vorig jaar mocht Eiting debuteren bij Oranje Onder-17 en daarbij scoorde hij direct. Datzelfde overkwam hem een maand later toen hij zijn vuurdoop meemaakte in de A1. Wedstrijden voor Jong Ajax en het eerste speelde Eiting nog niet, maar daar komt volgend seizoen misschien verandering in. Hoofd jeugdopleidingen Wim Jonk geeft in elk geval hoog op van de getalenteerde middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.