AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax ontloopt door beschermde status de topploegen in voorronde Champions League

Ajax heeft bij de loting in de voorronde van de Champions League een beschermde status gekregen. Dit wil zeggen dat ze de topploegen in de derde en play-off ronde weten te ontlopen. Het gaat om de teams uit de Engelse, Duitse, Spaanse en Franse competitie.

Dat blijkt nu de clubs uit de laatste twee fasen voor de groepsfase van het kampioenenbal langzaam ingevuld kunnen gaan worden. Ajax maakt deel uit van de zogenaamde League Route en krijgt daarbij het coëfficiënt 66.195. In de derde voorronde betekent het zelfs dat Ajax de hoogst geklasseerde club zal zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.