AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Davy Propper staat open voor Ajax en PSV’

Davy Propper maakt momenteel furore op het middenveld van Vitesse. In theorie doen de Arnhemmers nog mee om de derde plaats in de Eredivisie. Iets wat recht geeft op directe plaatsing voor de groepsfase in de Europa League. Of de middenvelder volgend seizoen nog onder contract staat bij Vitesse is nog maar de vraag. Er is interesse voor hem van Ajax en PSV.

“PSV en Ajax zijn in Nederland de twee clubs waar ik over na zou denken en heen zou willen”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Ze hebben hun interesse allebei kenbaar gemaakt, maar dat geldt ook voor teams uit het buitenland”, doet hij uit de doeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.