AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax neemt afscheid van ex-Barca en ex-Real speler

Ajax neemt aan het einde van het seizoen afscheid van James Efmorfidis. De middenvelder speelt de afgelopen jaren in de jeugd voor de Amsterdammers maar een overgang naar het eerste team zit er niet in.

‘In goed overleg’ kwamen de betrokken partijen tot de conclusie dat het beter is om het contract te ontbinden. “Efmorfidis is toe aan het maken van een een volgende stap. Er is nog niet bekend welke club het volgende station zal zijn”, luidt een reactie van Advanced Sports Agency, zijn management, aan Ajax Showtime.

De jeugdinternational van Griekenland begon in de F-jes van Ajax om vervolgens te verkassen naar FC Barcelona en Real Madrid. De laatste jaren was hij weer in Amsterdam actief: in de B1, A2 en A1. In 2013 tekende hij een contract tot medio 2016, maar deze komt dus voortijdig ten einde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.