AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Trabzonspor verrast met principe-akkoord met oud-Ajacied en Oranje-middenvelder’

Nigel de Jong lijkt aan het einde van het seizoen te vertrekken bij AC Milan en heeft verschillende opties. Naar verluidt is Manchester United geinteresseerd in strijder van Oranje en ook Ajax ziet hem graag terugkeren op het oude nest. Naast deze clubs ook een opvallende naam. Trabzonspor probeert hem namelijk ook binnen te halen. Dit weet het Turkse Milliyet te melden.

De huidige nummer vijf van de Süper Lig werd eerder ook al in verband gebracht met de Oranje-international en de interesse lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Er zou al een principe-akkoord liggen. De dertigjarige middenvelder is de droomversterking van Trabzonspor, dat ook wordt gelinkt aan Rafael van der Vaart en Sami Khedira.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.