AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kluivert wil voormalig Ajax-middenvelder bij nationale ploeg Curacao halen

Patrick Kluivert is bij Curacao bezig met een missie. Hij wil het WK in 2018 halen. Hij is goed bezig want de eerste horde heeft hij succesvol afgelegd. In het tweeluik tegen Montserrat werd gewonnen. Cuba is nu de volgende tegenstander. De keuzeheer hoopt in dat duel te kunnen beschikken over Vurnon Anita van Newcastle United.

“Het zou mooi zijn als Vurnon Anita er in de duels met Cuba straks bij is”, vertelt Kluivert in De Telegraaf. Of dat mogelijk is, moet nog blijken. “Vurnon heeft bijna vijf jaar geleden één EK-kwalificatiewedstrijd voor Nederland gespeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.