AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nicolai Boilesen staat open voor vertrek bij Ajax, buitenlandse clubs azen’

Nicolai Boilesen mag zich in de belangstelling heugen van diverse buitenlandse clubs uit Spanje, Frankrijk en Engeland. Zelf twijfelt hij over een contractverlenging bij de Amsterdammers. Hij heeft nog een contract tot 2016. “En bij Ajax is er de filosofie dat als een speler nog een jaar een contract heeft, er een keuze moet worden gemaakt over verlenging of een vertrek. We moeten dus sowieso voor de zomer een besluit nemen”, aldus Boilesen in Ekstra Bladet.

Celta de Vigo zou in de race voor de vice-aanvoerder, terwijl ook een club uit de top-zes van de Primera Division hem volgt. Ook uit de Premier League en de Ligue 1 is er sluimerende interesse, meldt de Deense krant. “Ik speel nu al vijf jaar bij Ajax en soms denk ik er wel aan om een andere uitdaging aan te gaan. Het kan namelijk inspirerend werken om elders te spelen, in een nieuwe competitie en een nieuw leven op te bouwen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.