AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax moet het voorlopig doen zonder Arek Milik

Ajax kan de komende tijd geen beroep doen op Arek Milik. In het EK-kwalificatieduel van zijn Polen tegen Ierland is hij geblesseerd geraakt. Hij heeft een ernstige verrekking aan de buitenste knieband van zijn linkerknie opgelopen. Dit meldt Ajax via haar digitale huis.

Ajax is uitgeschakeld in de KNVB beker en in de Europa League, maar heeft nog wel zes Eredivisiewedstrijden te spelen. In die wedstrijden hoopte Ajax-trainer Frank de Boer zijn elftal klaar te stomen voor de voorronden van de Champions League die vroeg in het volgende seizoen gespeeld moeten worden. De Boer heeft met Richairo Zivkovic en Kolbeinn Sightórsson nog wel twee andere centrumspitsen in zijn selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.