AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Transfer naar Feyenoord of PSV een optie voor Ricardo Kishna’

Het rommelt al een tijdje tussen Ricardo Kishna en trainer Frank de Boer. Vandaag weet zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te melden dat Ajax rekening moet houden met een vertrek van de buitenspeler aan het einde van het seizoen.

Het botert gewoon tussen Kishan en De Boer. Er is gewoon geen klik. Dan moet je verder kijken’, waren de woorden van Raiola aan het AD. De 20-jarige Kishna heeft een verbintenis voor nog een jaar bij Ajax. Toch zegt Raiola dat de aanvaller hoogstwaarschijnlijk zal vertrekken komende zomer.

Een vertrek naar het buitenland hoeft niet perse. Feyenoord en PSV zouden in dat opzicht ook goed zijn’, aldus de gevaarlijke woorden van Raiola over een eventuele transfer van Kishna.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.