AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Internazionale houdt situatie rondom Arek Milik in de gaten’

De kans is groot dat Ajax deze zomer de optie tot koop gaat lichten voor Arek Milik. Tot op heden is dit nog niet gebeurt. De aanvaller wordt momenteel gehuurd van het Duitse Bayer Leverkusen. In Italie is nu het gerucht opgedoken dat Internazionale geinteresserd in hem is.

De Italiaanse media zien in Milik een mogelijke opvolger voor Mauro Icardi, die bezig is aan een uitstekend seizoen en in verband wordt gebracht met zo’n beetje alle topclubs uit Engeland. Inter heeft diverse grote namen op de verlanglijst staan om Icardi te vervangen, maar Milik zou nu dus ook gezien worden als een mogelijke optie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.