AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Afgeteste Ajax-stagair nu na negen wedstrijden al twintig miljoen waard’

De Nigeriaanse veleugelaanvaller Moses Simon maakt momenteel furore bij het Belgische AA Gent. Hij kwam in januari over van het Slowaakse AS Trancin en is nu een revelatie geworden op de Belgische velden. Hij is in negen competitiewedstrijden al goed voor zes doelpunten en drie assists. De interesse voor hem is groot.

“Kijk, ons standpunt is dat Moses Simon na dit seizoen bij ons blijft. Het transferrecord in België zal moeten sneuvelen om een transfer bespreekbaar te maken. We spreken dus over een bedrag van twintig miljoen ­euro”, zo verzekert directeur Michel Louwagie dinsdag in gesprek met Het Nieuwsblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.