AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax moet snel om de tafel gaan met Ricardo Kishna

Ricardo Kishna heeft bij Ajax nog een contract tot 2016. Beide partijen zijn nog niet met elkaar om de tafel gegaan om deze verbintenis open te breken en verlengen. De vraag is of beide partijen langer met elkaar door willen gaan: zaakwaarnemer Mino Raiola maakt in ieder geval vaak genoeg duidelijk dat hij vindt dat Kishna beter kan vertrekken. Piet Keizer hoopt dat Kishna niet luistert.

Volgens de clubicoon van Ajax moet de twintigjarige linksbuiten een nieuw contract tekenen in Amsterdam. “Ajax moet daar snel en serieus werk van maken”, zegt Keizer in het Algemeen Dagblad. “Hij heeft een goede actie en voorzet, snelheid, overzicht en gaat nog scoren ook. Nou, dan moet je de rest maar voor lief nemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.