AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Christian Eriksen: ‘Frank de Boer is een verrijking voor iedere ploeg’

Frank de Boer stond lang op de nominatie om de nieuwe trainer te wordne van Tottenham Hotspur. Als het aan de vedette en tevens oud-Ajacied Christian Eriksen had gelegen dan had hij hem graag zien komen.

Nee, mij is echt niets gevraagd”, reageert Eriksen op de vraag of Spurs bij hem hebben geraadpleegd over De Boer. “Alleen in de kranten heb ik erover gelezen. Misschien dat Jan Vertonghen meer weet, haha, maar ik in iedergeval niet.” Al zou de Deen een oversteek van de Ajax-trainer naar de andere kant van het Kanaal niet tegenhouden.

“Of De Boer bij ons had gepast? Tuurlijk, Frank de Boer is een verrijking voor iedere ploeg, zoals hij dat ook als speler was. Zijn ideeën, de uitvoering daarvan en vooral zijn mentaliteit; bij Tottenham, een club waar de druk altijd hoog is, zou hij het zeker goed doen”, stelt de 49-voudig international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.