AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax opent de strijd met Belgische topclub om Oostenrijkse aanvaller’

Ajax hoopt zich te versterken met Louis Schaub (20). Hij speelt bij het Oostenrijkse Rapid Wien en is een jeugdinternational van Oostenrijk. Bij Ajax zou hij de concurrentie moeten aangaan met Kishna en El Ghazi.

Ajax hoopt Schaub in de zomer naar de hoofdstad te halen, melden Oostenrijkse media. Hem overtuigen wordt echter een hele opgave, omdat meerdere clubs op de handtekening van de jonge aanvaller azen. Club Brugge is de voornaamste uitdager. De koploper van België waagde vorig jaar ook al een poging voor Schaub, haalde toen bakzeil, maar blijft een groot fan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.